10.7 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Accident grav la Tălmaciu. Doi pietoni răniți și un șofer fugar

Știri din Județ

ACTUALIZARE: Conducătorul auto care a părăsit aseară locul accidentului a fost depistat. Este vorba despre un bărbat de 48 de ani, din Cisnădie.

Doi pietoni ce traversau neregulamentar, în această seară, o stradă din centrul localității Tălmaciu au fost loviți de o mașină.

Conform surselor Sibiu Independent , imediat după accident, șoferul mașinii a fugit de la locul faptei. Victimele sunt doi bărbați cu vârste cuprinse între 17 și 20 de ani, din Tălmaciu. Mașina implicată în evenimentul rutier ar avea numere străine.

La fața locului au sosit mai multe echipaje de Poliție și prim-ajutor. De asemenea, pentru identificarea șoferului, s-au luat imaginile video de la un local din apropiere.

Polițiștii Serviciului Rutier Sibiu intervin la un accident rutier produs pe DN7, în localitatea Talmaciu, unde doi tineri, localnici, au fost accidentați de un autoturism în timp ce traversau strada.

Conform IPJ SIBIU, cei doi tineri, în vârsta de 16 și 21 de ani, au fost accidentați și transportați conștienți la UPU Sibiu. Conducătorul autoturismului nu a oprit imediat după producerea accidentului rutier și și-a continuat deplasarea pe DN7, având direcția de deplasare spre județul Vâlcea.

Un echipaj SMURD cu medic a intervenit de urgență pe DN7 pe raza localității Tălmaciu, la un accident rutier unde doi pietoni au fost acroșați de un autoturism. La fața locului echipajul a acordat îngrijiri medicale unui bărbat de 21 de ani care a fost transportat la UPU Sibiu cu dureri costale și escoriații. De asemenea la locul accidentului a intervenit și un echipaj SAJ care a dus la spital un tânăr de 16 ani. Ambii pietoni erau conștienți.” a declarat Sg. maj. Andreea Ștefan / ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri