0.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Foto: Elevii medieșeni cu rezultate excelente la Evaluarea Națională și Bacalaureat au fost premiați

Știri din Județ

33 de tineri care au obținut note peste 9,50 la sesiunile de evaluare națională și de Bacalaureat din acest an au fost premiați astăzi, 12 septembrie 2022, la sediul Primăriei Municipiului Mediaș.

La inițiativa primarului Gheorghe Roman, consilierii locali medieșeni au aprobat în cadrul ședinței extraordinare din data de 2 septembrie 2022, hotărârea nr. 257 pentru acordarea unor premii speciale fiecărui absolvent de gimnaziu sau liceu din municipiul Mediaș care a obținut media peste 9,50 la examenele de evaluare națională sau de bacalaureat susținute în sesiunea iunie – iulie 2022, după caz.

În cadrul întâlnirii desfășurate în Sala Mare de Ședințe a municipalității, primarul Mediașului, dl. Gheorghe Roman, a oferit diplome celor 25 de absolvenți de liceu și 8 absolvenți ai școlilor gimnaziale din municipiul Mediaș. De asemenea, tinerii au fost recompensați și cu premii în bani, fiecare în valoare de 1.500 de lei. La eveniment au mai luat parte directori și cadre didactice din unitățile de învățământ, dar și părinți ai elevilor premiați

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș