27.3 C
Sibiu
luni, 22 iulie, 2024

Licitație pentru locuri de mormânt în Cimitirul Municipal Sibiu

Știri din Județ

Cimitirul Municipal Sibiu scoate la licitație 430 locuri de mormânt care vor fi putea fi amenajate pe terenurile vacante de la intrarea principală în Cimitir, de o parte și de alta a aleii principale. Dintre acestea, 185 sunt locuri duble, restul de 60 loturi având câte un singur loc.

 
Locurile vor fi concesionate prin licitație cu plic închis. Cei interesați să participe la licitație trebuie, în primul rând, să intre în posesia documentației de atribuire. Aceasta costă 300 de lei pentru fiecare lot pentru care se dorește licitarea și se obține de la sediul Serviciului Public Administrarea Cimitirului Municipal Sibiu, situat în Municipiul Sibiu, Str. Calea Dumbrăvii nr. 155, județul Sibiu, de luni până vineri, între orele 9:00 – 14:00. O precizare importantă: o persoană interesată poate licita pentru mai multe loturi, dar va putea adjudeca un singur lot, dublu sau simplu.

Publicitate

După achitarea taxelor, ofertele se pot depune până în 14 octombrie (ora 12.00).

Mai multe informații despre procedură se pot găsi pe site-ul sibiu.ro, la secțiunea Anunțuri Publicehttps://sibiu.ro/primaria/anunt/10597.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri