spot_img
7.2 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

GTA SIBIU: Mașină furată, femeie tâlhărită și o urmărire ca-n filme

Știri din Județ

Publicitate

Detalii oficiale despre furtul și tâlhăria din Sibiu. Autorul este din Agnita

ACTUALIZARE: Mașina furată a fost găsită pe Dealul Dăii, fiind distrusă complet de foc. Acesta a fost incendiată intenționat de autorul furtului.

În cursul serii de ieri, în jurul orei 22:00, un microbuz a fost furat din apropierea hotelului Ramada din Sibiu. Orașul a fost rapid împânzit de Poliție.


Conform surselor Sibiu Independent, în microbuz se aflau bagajele unor clienți veniți de la aeroport și care urmau să fie cazați în hotel, dar și o suma semnificativă de bani. Mai mult, conform martorilor, mașina cu numere de București a fost zărită prin trafic, în zona Turnișor. Acolo, șoferul a furat geanta unei femei și a încercat să o urce cu forța în mașină, trăgând-o după el de păr. Un șofer al companiei Bolt a intervenit iar femeia a fost salvată. Momentan, aceasta faptă nu este confirmată de IPJ SIBIU.

Imediat după anunțarea furtului, forțe impresionante de Poliție au pornit în căutarea mașinii și a șoferului. Ultima locație a fost depistată pe Dealul Dăii, mai multe echipaje de Poliție fiind prezente în zona Zacaria.

Din fericire, un suspect a fost reținut și sunt realizate toate demersurile pentru clarificarea situației, dar și aflarea cu exactitate a tuturor faptelor comise de bărbat. Mașina însă, nu a fost găsită nici la această oră.

„Polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu efectuează cercetări în vederea identificării unui autoturism sesizat ca sustras din municipiul Sibiu, în vederea identificarii autorului faptei și depistării autoturismului în cauză ” adeclarat Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ SIBIU

Publicitate

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri