spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Detalii oficiale despre furtul și tâlhăria din Sibiu. Autorul este din Agnita

Știri din Județ

Publicitate

Deși cu o mică întârziere, apar noi detalii oficiale despre cazul ce a pus pe jar Poliția din Sibiu. Ziarul Sibiu Independent a publicat un articol prin care prezenta furtul unui microbuz, dar și o tentativă de răpire, transformată apoi în tâlhărie, a unei femei din Sibiu.

În cursul serii de 18 septembrie, în jurul orei 22:00, un microbuz a fost furat din apropierea hotelului Ramada din Sibiu. Conform surselor Sibiu Independent, în microbuz se aflau bagajele unor clienți veniți de la aeroport și care urmau să fie cazați în hotel, dar și o suma semnificativă de bani. Mai mult, conform martorilor, mașina cu numere de București a fost zărită prin trafic, în zona Turnișor. Acolo, șoferul a furat geanta unei femei și a încercat să o urce cu forța în mașină, trăgând-o după el de păr. Un șofer al companiei Bolt a intervenit iar femeia a fost salvată. Suspectul are 29 de ani și este din Agnita.

Pentru a scăpa de oamenii legii, hoțul a incendiat mașina pe Dealul Dăii însă a fost depistat și reținut.

„La data de 19 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Sibiu au reținut un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Agnita, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, tâlhărie calificată și sustragerea sau distrugerea de probe ori înscrisuri. În fapt, bărbatul este bănuit că, la data de 18 septembrie a.c., în jurul orei 22,00, ar fi sustras un microbuz lăsat neasigurat și cu cheia în contact din fața unui hotel din municipiul Sibiu după care s-ar fi deplasat pe Șoseaua Alba Iulia, unde, amenințând cu acte de violență, i-ar fi sustras unei femei geanta în care se aflau 100 de lei și o pereche de ochelari. Imediat după ce ar fi comis cele două fapte, bărbatul s-ar fi deplasat în extravilanul comunei Daia, pe un câmp, unde ar fi incendiat microbuzul sustras. În dimineața zilei de 19 septembrie a.c., bărbatul a fost identificat și prins pe strada Principală din localitatea Daia, de către polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Sibiu. În urma administrării probatoriului în cauză, polițiștii de investigații criminale au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat unității de parchet competente cu propunere de arestare preventivă.Cercetările continuă la nivelul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.” a declarat Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor