17.4 C
Sibiu
sâmbătă, 27 iulie, 2024

Spitalul Militar Sibiu oferă 47.000 de euro pentru un studiu de fezabilitate al unei parcări

Știri din Județ

Investițiile Ministerului Apărării Naționale continuă la Sibiu în perspectiva noului Comandament NATO ce se va reloca aici. Spitalul Militar Sibiu nu face excepție. Instituția a alocat un buget de 47.600 de euro pentru un studiu de fezabilitate pentru o viitoare parcare cu subsol, parte și un etaj. Suprafața avută în vedere măsoară 647 mp la sol, iar suprafața desfășurată total poate ajunge la 1.660 mp.

Motivarea din caietul de sarcini postat în 16 septembrie pe siteul e-licitatie este de a respecta normele de acreditare ANMCS. Altfel spus, angajații Spitalului Militar Sibiu să aibă locuri de parcare în curtea interioară. Cei interesați au un timp extrem de scurt pentru a depune oferte, 23 septembrie, mai ales că oferta cerută este una extrem de complexă.

Publicitate

Spitalul Militar Sibiu a obținut de la MApN deja certificatul de urbanism și cere de la firma care va realiza studiul de fezabilitate ca în 100 de zile să fie gata. Este același procedeu pe care l-am observat și în cazul noului sediu STS de la Sibiu. Viteza de aprobare și de realizare a documentațiilor și construcțiilor este foarte mare.

Clădirea parcării se va ridica între cele două corpuri din spatele curții spitalului. Acum pe acel teren este o magazie și o fostă seră.

FOTO: Captură satelit Spitalul Militar Sibiu cu marcarea amplasamentului dorit pentru viitoarea parcare internă

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr l-a cedat pe Visic