spot_img
10.2 C
Sibiu
marți, 23 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: Patru mașini implicate într-un accident pe strada Cristian din Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Patru mașini au intrat în coliziune la intersecția străzilor Cristian cu Dumitru Cantemir din Sibiu. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Conform IPJ SIBIU, șoferul unui autoturism, un sibian în vârstă de 59 de ani, ar fi intrat în coliziune față – spate cu un autoturism condus de un sibian în vârstă de 29 de ani, deja oprit în această intersecție pentru a acorda prioritate de trecere autoturismelor care circulau pe strada Cristian, pe care l-ar fi proiectat într-un autoturism condus de către o femeie în vârstă de 51 de ani, din Sibiu. La rândul său, autoturismul condus de bărbatul de 59 de ani ar fi acroșat un autoturism staționat.

În urma impactului, una dintre mașini a ajnsype trotuar iar apoi în gardul unei firme. Traficul în zonă este ușor îngreunat.

„Saj Sibiu ,a trimis de urgenta doua ambulante dintre care una ,cu medic,la un accident rutier produs în Sibiu pe str Cristian colt cu D.Cantemir. Echipajele SAJ ,au acordat asistenta medicala de urgenta la doua victime,unui bărbat de 59 ani cu traumatism facial și unui tânăr de 29 ani cu traumatism de coloana cervicală și traumatism cranian.
Barbatul de 59 de ani refuza transportul iar cel de 29 de ani este transportat la UPU in stare stabilă.
” a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda