11.3 C
Sibiu
joi, 18 aprilie, 2024

250 de concurenți au alergat și pedalat duminică la Duathlon Challenge powered by Buonavista

Știri din Județ

A 9-a ediție a Duathlon Challenge powered by Buonavista a adunat la start 250 de alergători și bicicliști, în cadrul unei curse inedite. Concursul s-a desfășurat duminică, 25 septembrie, cu startul din Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului pe un traseu pitoresc pe aleile din Muzeu și pe DJ 106 A Sibiu – Rășinari.

Concurenții înarmați cu voie bună și poftă de mișcare au luat startul începând cu ora 09.30, în cadrul uneia dintre cele 3 categorii de concurs: individual, ștafetă și family și au fost premiați și aplaudați pentru rezultatele obținute în cadrul unei festivități de premiere. La finalul curselor toți concurenții au fost invitați la Pasta party, un prilej bun de a-și recupera energia și de a socializa.

Evenimentul de anul acesta a cuprins și o cursă specială destinată persoanelor cu dizabilități, care au pedalat cei 20 de km folosindu-se de handbike-uri. Zburătorii au dat din nou un exemplu de curaj și ambiție.

Surpriza oferită participanților de către organizatori a fost punerea la dispoziție a tramvaiului Sibiu – Rășinari pentru toți susținătorii care au dorit să facă o scurtă plimbare pe traseu pentru a încuraja concurenții.

Proiectul a fost organizat de CAB Sport, fiind cofinanţat de Consiliul Local prin Primăria Sibiu și de Consiliul Județean Sibiu. Partener de eveniment: Buonavista. Parteneri: Muzeul ASTRA, Decathlon, Auchan. 

Albumele foto sunt disponibile pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/SibiuChallenge.ro.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Brădeni: Un nou scandal între PSD și PNL