4.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Infirmierul de la Psihiatrie, acuzat de viol, eliberat de judecătorii Tribunalului

Știri din Județ

Judecătorii Tribunalului Sibiu au desființat decizia judecătorilor de la Judecătoria Sibiu prin care un infirmier acuzat de mai multe paciente de la Spitalul de Psihiatrie Sibiu de abuzuri sexuale era arestat preventiv. Judecătorii de la Tribunal au decis eliberarea de îndată din arest a inculpatului și au dispus un arest la domiciliu al acestuia pentru 18 zile.

Reamintim că infirmierul a fost acuzat inițial de 3 paciente că le-a abuzat sexual. Între timp procurorii au înregistrat și o patra plângere din partea unei noi victime. Totuși, judecătorii de la Tribunalul Sibiu au considerat astăzi că decizia arestului preventiv pe 30 de zile nu este corectă.

„Dispune punerea de îndată în libertate a contestatorului-inculpat C.I.de sub puterea mandatului de arestare preventivă nr. 41/15.09.2022 emis de Judecătoria Sibiu, dacă nu este reținut sau arestat preventiv în altă cauză. În temeiul art. 227 alin. 2 Cpp raportat la art. 202 alin. 4 lit. d Cpp, art. 218 Cpp şi art. 219 Cpp ia faţă de contestatorul-inculpat C.I. măsura arestului la domiciliu, pe o durată de 18 de zile, începând cu data de astăzi, 26.09.2022, până la data de 13.10.2022 inclusiv” se arată în decizia judecătorilor de la Tribunalul Sibiu publicată astăzi pe portal.just.ro.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri