spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Infirmier de la Spitalul de Psihiatrie Sibiu arestat pentru acuze de viol

Știri din Județ

Publicitate

Procurorii de la parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu au cerut, astăzi, instanței arestarea pentru 30 de zile a unui infirmier de la Spitalul de Psihiatrie din Sibiu. Acesta este acuzat de trei paciente de viol și alte acte. Cazul a fost investigat de procurorii sibieni care au decis reținerea pentru 24 de ore.

Astăzi, Judecătoria Sibiu a decis să admită cererea procurorilor de arestare preventivă pentru 30 de zile. Conform surselor judiciare consultate de SIBIU INDEPENDENT procurorii dețin, pe lângă plângerile victimelor, și alte probe cu care au convins judecătorii de necesitatea arestului preventiv în acest caz.

Acuzele victimelor sunt că respectivul infirmier a comis diferite acte de natură sexuală cu acestea în timp ce erau internate la Spitalul de Psihiatrie Sibiu. Infirmierul este angajat la acest spital din anul 2019.

Conform legii până la soluționarea definitivă în instanță, învinuitul beneficiază de prezumpția de nevinovăție.

Publicitate

1 COMENTARIU

  1. Bună ziua, doresc să văd poze cu acest individ, deoarece și eu am avut astfel de experiență în perioada în care am fost internată în spital, doar că nu am putut să dovedesc la acel moment, deoarece am fost dusă la control după 10 zile de la solicitare, si astfel au dat pierdută plangerea mea din lipsă de probe!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri