4.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Voluntarii Echipei Galbene ai PNL Sibiu alături de copiii nevoiași

Știri din Județ

Voluntarii Echipei Galbene ai PNL Sibiu, alături de Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu au vizitat astăzi o căsuță de tip familial pentru a le dărui copiilor nevoiași șansa de a se bucura de o viața nouă, într-un mediu mult mai prietenos și lipsit de griji.

Copiii au primit un multifuncțional cu printare wireless cu sistem inteligent de reumplere, cablu HDMI pentru conectare laptop la televizor, tastatură bluetooth pentru folosirea eficientă a televizorului Smart, laptopuri performante și multe dulciuri și fructe.

Problemele comunității sunt și problemele noastre. Dezvoltarea sănătoasă a societății depinde de felul în care ne asumăm și ne implicăm în rezolvarea sau cel puțin găsirea de soluții convenabile pentru un caz sau altul. Situațiile ce se cer rezolvate sunt cu atât mai delicate, cu cât, în miezul discuției este vorba despre copiii care nu au avut șansa unei familii stabile. Ocrotirea și pregătirea lor pentru o viață normală în mijlocul comunitații nu au fost lipsite de provocări.
Impasul instituțional îndelungat, rigiditatea și nu de puține ori lipsa de empatie în oferirea serviciilor de asistența socială, par a fi de domeniul trecutului. Căsuțele de tip familial se doresc a fi primul pas către mult râvnita normalitate.
Ele găzduiesc un număr redus de copii, sunt amplasate în comunitate cu scopul de a facilita cât mai bine integrarea, aproape de mijloacele de transport, pentru acces facil la școală, grădiniță și la servicii medicale și urmăresc îdeaproape ideea de familie.

Volunatarii Echipei Galbene au vizitat, astăzi, o astfel de căsuță. Am însoțit-o pe doamna președinte a Consiliului județean Sibiu, Daniela Cîmpean plini de emoție și speranță. Cei 12 copii, care se vor bucura de o viața nouă, într-un mediu mult mai prietenos și lipsit de griji iar in sprijinul nostru a venit ca de fiecare data doamna Raluca Turcan si doamna Daniela Cimpean – Presedinta Consiliului Judetean Sibiu.


O felicit pe aceasta cale ,pe doamna Daniela Cîmpean,care a reusit sa ofere conditii extraordinare acestor copii,prin amenajarea acestei case “-
au scris pe Faceboook Alina și Sorin Huciu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș