12.3 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Ministrul Marcel Boloș intenţionează să aloce fonduri operatorilor din industria apei, pentru digitalizare, ca să dispară cozile la ghişee

Știri din Județ

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Marcel Boloş, a anunţat, miercuri, în cadrul Forumului Regional Dunăre Europa de Est organizat de Apă Canal Sibiu, că intenţionează să aloce fonduri operatorilor din industria apei, pentru digitalizare, ca să dispară cozile la ghişee şi să existe doar plăţi online pentru clienţii care trebuie să îşi achite facturile.

Nu aş încheia fără a nu vă aminti despre calitatea serviciilor publice pe care le prestaţi pentru oameni. Dimineaţă am deschis ştirile, m-am uitat la ştiri şi văd o informaţie foarte interesantă. Hidroelectrica lăudată, prima dată am crezut că este o ironie, dar lăudată că (…) un beneficiar (…) a vrut să treacă de la Electrica la Hidroelectrica, s-a adresat Hidroelectrica şi printr-un mecanism complet digitalizat şi-a depus cererea pe internet şi într-o zi s-a întâmplat minunea, asta ne spune foarte multe. (…) mă gândeam că aici poate ar fi nevoie să alocăm fonduri pentru ceea ce înseamnă digitalizarea acestor servicii publice. (…) Desigur, vrem cu toţii ca să nu mai trăim vremurile în care vedem oamenii mergând cu banii, stând la coadă, ca să îşi plătească facturile. Aceste vremuri dacă nu au apus în totalitate, trebuie să apună„, a declarat Marcel Boloş.

El a adăugat că Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene are contracte de finanţare pentru proiectele de infrastructură de apă în valoare de 11,5 miliarde de euro.

Marcel Boloş a participat miercuri, la Sibiu, la deschiderea Forumului Regional al Apei Dunăre Europa de Est 2022., cel mai mare eveniment din regiune, dedicat industriei apei.

Ministrul Bolos
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri