spot_img
5.2 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

ARMONIA disco&retro Sibiu, cel mai așteptat chef retro al toamnei

Știri din Județ

Publicitate

Sâmbătă, 1 octombrie sibienii sunt așteptați la o nouă ediție Armonia disco&retro party, în locația The Home of Backyard. Alături de toți sibieni, Armonia disco&retro party invită toți studenții din Sibiu la inaugurarea anului nou aniversar. Ce poate fi mai studențesc, decât o petrecere până în zori de zii?! Pe lângă melodii consacrate, invitații pot dansa până în zori pe hiturile anilor `90-`00 la cel mai tare chef al acestei toamne: ARMONIA disco&retro Sibiu. 

Responsabili cu distracția vor fi MIRROR djs și ARMONIA djs care vor asigura muzica potrivită pentru un super show. Spre surprinderea și bucuria noastră muzica anilor ’90-’00 este cunoscută și apreciată inclusiv de către tinerii din tânăra generație, așadar putem spune că acest tip de eveniment reprezintă ARMONIA ideală dintre generații, fiind frecventat de persoane între 18 și 50 de ani.

Entuziasmul, magia și vibrațiile anilor `90-`00 vor răsuna întreaga noapte, ca adevăratele chefuri din tinerețe. Imaginea inedită a Dj-ilor și mixurile muzicale pe care le abordează vor duce seara la un alt nivel al distracției. Nu vor lipsi din playlist cunoscutele melodii semnate de formații precum ASIA, Genius, Body&Soul, 3 Sud Est, N&D, Valahia, Andre, Animal X, Sweet Kiss, Akcent și mulți alții.

Accesul la ARMONIA disco&retro Sibiu se face pe baza unui de intrare în valoare de 50 lei. Acesta se poate achiziționa online în avans (https://www.iabilet.ro/bilete-sibiu-armonia-disco-retro-78262/) sau direct la intrare. 

În seara evenimentului prețul unui bilet la intrare va fi de 50 lei până în ora 23:00, după care prețul urcă la 70 lei/bilet. De asemenea, organizatorii vin în întâmpinarea grupurilor de prieteni cu o super ofertă: 10 + 2 bilete GRATIS. La achiziționarea a 10 bilete, 2 bilete sunt oferite GRATUIT pe platforma iabilet.ro pentru ca prietenii adevărați să poată profita de o reducere adevărată.

Pentru mai multe detalii, cei interesați pot accesa pagina de Facebook a evenimentului: https://fb.me/e/3s7JZhXqt, de asemenea rezervări la mese pentru locația The Home of Backyard se pot face la: +40 (743) 272 597.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului