spot_img
10.1 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

Tinerii PSD Sibiu militează pentru non-violență (CP)

Știri din Județ

Publicitate

Biroul de Presă al PSD Sibiu transmite următorul comunicat de presă:

„De ziua internațională a non-violenței, echipa de tineri a PSD Sibiu (TSD Sibiu) a ieșit, duminică, 2 octombrie, printre cetățenii orașului, venind cu un semnal de alarmă către toată lumea.

Considerăm că violența din rândul tinerilor trebuie să înceteze! Tocmai de aceea dorim să transmitem către fiecare familie mesajul că educația este esențială în comportamentul fiecărui copil sau adolescent.

Educația si liniștea din căminele tinerilor sunt principalii factori ce pot îndrepta un copil spre bine. Transmitem un gând bun către fiecare tânăr și ținem să le amintim că drogurile și violența nu sunt o soluție în niciun caz.

Schimbarea trebuie sa înceapă de la fiecare dintre noi. Un zâmbet cald, o îmbrățișare sau o vorbă bună pot schimba viața unui om. Ne dorim o viață mai bună, dar acest lucru poate să fie împlinit doar dacă și comportamentul coincide cu această speranță. Mulțumim întregii echipe pentru susținere și pentru efortul depus de a trage un semnal de alarmă! De asemenea, le mulțumim oamenilor care și-au găsit puțin timp să ne asculte și sperăm că mesajul nostru a fost transmis cu succes.” transmit reprezentanții TSD Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda