spot_img
20.2 C
Sibiu
marți, 21 mai, 2024
spot_img

Turneul ansamblului Musica Viva ajunge la Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Turneul Ansamblului Musica Viva se apropie de final cu concertele de la Sibiu (6 octombrie – Filarmonica de Stat), Câmpina (15 octombrie), Ploiești (18 octombrie) și București (25 octombrie).

Publicitate

Spectacolul de sunet şi imagine aduce în atenţia publicului partituri uitate sau foarte noi din peisajul muzicii româneşti, lucrări de o inestimabilă valoare pe care Ansamblul Musica Viva le va face să înflorească în urechea şi ochii ascultătorilor. Programul se adresează tuturor amatorilor de frumos, fie ei melomani sau nu, datorită asocierii lui cu melodii deja cunoscute din tezaurul muzical românesc şi universal sau cu zona spectaculoasă a vizualului. De asemenea, Andreea Butnaru își va folosi talentul de povestitor pentru a introduce publicul în atmosfera timpurilor trecute.

Artiştii ansamblului sunt pianista Andreea Butnaru, violonistul Adrian Florescu, violoncelistul Florin Mitrea și îl au ca invitat pe regizorul de imagine Andrei Nicolescu.

Programul va porni pe firul unei poveşti despre România, istoria ei muzicală şi prezentul ei în Europa cu sonorităţi de Ludwig van Beethoven, Stan Golestan, Nicolae Buicliu, George Enescu şi Alin Chelărescu.

Biletele pentru concertul de la Filarmonica de Stat Sibiu sunt disponibile la casieria Filarmonicii de Stat Sibiu și online pe www.iabilet.ro, la prețul de 30 lei (50% reducere pentru elevi, studenți, pensionari).

Proiect co-finanțat de AFCN.

Turneul este organizat de Perart Production.

Co-organizatori şi parteneri: Tinerimea Română, Filarmonica de Stat Sibiu, Filarmonica “Paul Constantinescu” Ploieşti, Primăria Câmpina, Ateneul Focşani, Centrul pentru cultură şi arte “Carmen Saeculare” Piatra Neamţ, Fundaţia Pelin, Liceul de Artă “Ştefan Luchian” Botoşani.

Parteneri media: Radio România Muzical, onlinegallery.ro, Agerpres, Radio Trinitas, Trinitas TV

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

EDITORIAL: Țara parlamentarilor vampiri