spot_img
3.2 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: Ceremonia de deschidere a anului universitar de la Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Astăzi s-a deschis un nou an universitar la Sibiu. Ploaia i-a împiedicat pe studenți, profesori și părinți să marcheze acest moment în Piața Mare, așa cum a devenit tradiție și, de aceea, festivitatea a fost găzduită de Aula Magna a Facultății de Medicină, dar cu aceeași căldură și aceleași emoții.

„Le doresc studenților sibieni, atât celor ai Universității Lucian Blaga Sibiu, cât și celor ai Academiei Forțelor Terestre Nicolae Bălcescu Sibiu, un an universitar bun, cu rezultatele pe care și le doresc, dar și cu momente frumoase alături de colegi și prieteni, mai ales într-un oraș atât de viu precum Sibiul.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

Studenții Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu au participat luni, 3 octombrie, pe platoul instituţiei, la ceremonia de deschidere a anului universitar 2022-2023.

Evenimentul a debutat cu întâmpinarea Comandantului Comandamentului Corpului Multinațional de Sud-Est, gl.mr. Dragoș-Dumitru Iacob, de către rectorul academiei, gl.bg.prof.univ.dr.ing. Ghiţă Bârsan, şi a continuat cu oficierea serviciului religios, rostirea alocuţiunilor și intonarea imnul studenţesc „Gaudeamus”.

Începând cu ora 13:00, membrii comunităţii academice s-au alăturat colegilor de la Universitatea „Lucian Blaga”, pentru a deschide, împreună, noul an universitar în Aula Magna din sediul Facultăţii de Medicină.

Foto: Daniela Oană și Eduard Brad

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului