6.3 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

EXCLUSIV: Mașină de Poliție prădată de hoți la Sibiu. Era parcată pe strada Revoluției

Știri din Județ

O situație neobișnuită s-a produs în urmă cu o săptămână, pe strada Revoluției din municipiul Sibiu, la doi pași de sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu și la trei pași de sediul SRI. O autospecială de Poliție ce aparținea agenților de la Brigada Autostrăzii A1 Râmnicu–Vâlcea – Deva a fost prădată de hoți.


Furtul s-ar fi produs în noaptea de 26/27 septembrie. Conform surselor Sibiu Independent, hoții au furat o vestă reflectorizantă, telecomanda rampei, un suport de telefon, un stick de memorie, două lanterne dar și alte lucruri pe care agenții le mai aveau în mașină. Polițiștii sibieni au deja mai multe piste iar autorii urmează să fie identificați.

„La nivelul Biroului de Investigații Criminale Sibiu din cadrul Poliției Municipiului Sibiu este înregistrată o cauză penală având ca obiect săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
Este vorba despre furtul unor bunuri dintr-o autospecială de poliție utilizată de către polițiștii din cadrul BPA A1 Râmnicu–Vâlcea – Deva. Fapta ar fi fost comisă în noaptea de 26/27 septembrie a.c., în timp ce autospeciala era parcată pe strada Revoluției din municipiul Sibiu.Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, în vederea identificării autorului și aplicării măsurilor legale în consecință.”
au declarat pentru Sibiu Independent reprezentanții IPJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri