7.9 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

VIDEO: Ce facem cu „șoferii” care ne pun viața inutil în pericol?

Știri din Județ

Mai nou, în județul Sibiu, orice deplasare cu mașina îți poate fi fatală! De ce? Pentru că pe șosele s-a mutat noul Tinder, locul unde fetele sunt impresionate iar băieții „șmecheri” își măsoară greutatea piciorului.


Publicăm zilnic accidente cu victime sau chiar cu pierderi de vieți omenești însă, se pare, adrenalina personală este mult mai importantă decât siguranța rutieră. Drumurile județului Sibiu sunt pline de șoferi băuți, drogați sau fără un minim de conduită defensivă. Și nu o zicem noi, ci Poliția și statisticile.

O situație pur și simplu greu de ascuns sub preș s-a produs în această seară, pe DN1, în apropierea magazinului Lidl Șelimbăr. Opriți regulamentar la semafor, șoferii de pe prima și a doua bandă au rămas pur și simplu „paf” atunci când o mașină cu numerele de înmatriculare SB 98 FXA a tăiat pur si simplu coloana, de pe o bandă obligatoriu la stânga, peste trecerea de pietoni. De reținut este faptul că manevra a fost realizată imediat ce semaforul a fost verde, iar șoferul staționat nu a zăbovit pierdut în telefon, martore fiind mașinile de pe sensul opus care s-au pus în mișcare în acelaș timp.

Dacă pe drum drept și puțin circulat, șoferul din imagini face astfel de manevre, nici nu vreau să mă gândesc cum circulă pe Valea Oltului.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri