spot_img
3.2 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Incident pe Valea Oltului. Un șofer recalcitrant a fost încătușat

Știri din Județ

Publicitate

Un șofer în vârstă de 25 de ani, din Brăila a ajuns încătușat după ce a făcut scandal în traficul de pe Valea Oltului, în zona cu lucrări de pe raza localității Cornet.


Drumarii care desfășurau lucrări în zona Cornet, județul Vâlcea au sunat la 112 pentru a anunța faptul că un conducător auto a blocat traficul pe DN 7. Polițiștii rutieri au ajuns în zona indicată însă șoferul s-a blocat în mașină, refuzând să respecte indicațiile polițistului ajuns la fața locului. În momentul în care s-au cerut echipaje suplimentare, bărbatul a plecat cu mașina, ignorând semnalele polițiștilor, fiind oprit de către un echipaj în zona Călinești. Întrucât bărbatul nu s-a supus indicațiilor polițiștilor și a devenit recalcitrant, a fost imobilizat.

Martorii la eveniment au declarat faptul că șoferul unui autoturism marca BMW a depășit toată coloana oprită la lucrări și era să-l lovească pe angajatul care dirija traficul. Iar apoi s-a blocat în interiorul mașinii, blocând sensul de mers spre Vâlcea.

Pentru depășire neregulamentară, refuz de legitimare, conducere agresivă și nerespectarea indicațiilor polițiștilor, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.320 de lei, iar, ca măsură complementară, i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 120 de zile.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului