7.9 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

VIDEO-FOTO: Copil acroșat de o mașină pe strada Mihail Kogălniceanu. Traversa neregulamentar

Știri din Județ

ACTUALIZARE: Fetiță în vârstă de 9 ani a ajuns la spital cu leziuni traumatice de tip eroziuni, un hematom superficial la nivelul capului si fractură costală. Aceasta a fost evaluată, s-a propus internarea pe secția Chirurgie Pediatrică, dar aparținătorii au refuzat internarea.

Un copil a fost acroșat de o mașină în timp ce traversa în fugă și prin loc nepermis, strada Mihail Kogălniceanu din municipiul Sibiu. Evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 17:40.


Din primele cercetări efectuate rezultă că o minoră în vârstă de 9 ani ar fi traversat strada prin loc nepermis și fără să se asigure și a fost acroșată de un autoturism condus de către o femeie în vârstă de 35 de ani, ambele localnice.

În urma impactului, fetiță a suferit un traumatism cranian cu hematom și multiple excoriatii pe torace și membre inferioare.

„SAJ Sibiu a trimis de urgenta un echipaj de tip C in Sibiu pe str Mihail Kogălniceanu, la un accident rutier. O fetita de 9 ani a fost acrosata de un autoturism în timp ce trecea strada.
În urma accidentului fetita a prezentat un traumatism cranian cu hematom și multiple excoriatii pe torace și membre inferioare.
Victima a fost transportata la CPU Luther în stare stabilă.”
a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri