spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Copșa Mică a sărbătorit Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice

Știri din Județ

Publicitate

Luni 3 octombrie 2022, începând cu ora 11:00, Primăria oraşului Copşa Mică, prin Direcţia de Asistenţă Socială, a organizat un eveniment dedicat Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice.

Ca în fiecare an persoanele vârstnice cuprinse în Centrul de Îngrijire la Domiciliu, s-au întâlnit şi au putut depăna amintiri într-un cadru intim, la sediul Clubului Seniorilor. Primarul Mihalache Tudor Daniel şi viceprimarul Tăpălagă Nicolae Bogdan le-au urat doamnelor prezente multă sănătate şi bucurii, iar acestea au profitat de ocazie pentru a discuta cu ei despre diverse probleme cetăţeneşti. Le-au mai fost alături de asemenea gazda Clubului Seniorilor dl Domşa Iuliu, dna Rusu Fabiola şi un grup de elevi ai clasei a V-a, de la Liceul Tehnologic „Nicolae Teclu” Copşa Mică, care a pregătit un mic program artistic, sub îndrumarea dlui prof. Suciu Aurelian.

“Sperăm că persoanele de vârsta a treia prezente s-au bucurat de micile surprize pe care șeful Direcţiei de Asistenţă Socială, dl Benko Sandor, împreună cu cele patru îngrijitoare la domiciliu, le-au pregătit pentru ele. Le dorim cu această ocazie tuturor persoanelor vârstnice din localitate multă sănătate, bucurii alături de cei dragi și le mulțumim pentru implicarea activă în viața socială a orașului.” – au transmis reprezentanții Primăriei Copșa Mică pe pagina de Facebook.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară