spot_img
14.3 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Polițist rănit pe drumurile județului Sibiu. Abia a început ziua și deja sunt 3 accidente

Știri din Județ

Publicitate

Abia a început ziua și deja au fost raportate trei accidene: la Porumbacu de Jos, la Nocrich și Alțâna. Drumurile județului Sibiu sunt pline de șoferi băuți, drogați și inconștienți.

În jurul orei 07:00, pe DJ 106, în localitatea Nocrich, s-a produs un accident rutier în următoarele circumstanțe: două autoturisme conduse din direcții opuse au intrat în coliziune în zona în care un polițist din cadrul Postului de Poliție Nocrich efectua activități specifice de control cu privire la legalitatea transportului de marfă, verificând documentele șoferului unei autoutilitare oprite pe partea dreaptă. În urma coliziunii celor două autoturisme, unul dintre ele a fost proiectat spre polițist, acesta fiind rănit și transportat la spital conștient.

În urma evenimentului rutier au rezultat următoarele victime: in bărbat de 32 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral și dureri la membrele inferioare, o femeie de 50 de ani a avut dureri toracice și altă femeie de 23 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral. Traficul se desfășoară alternativ pe DJ 106.

Un alt accident s-a produs pe DJ106 la ieșirea din localitatea Alțâna, în jurul orei 1:00. La fața locului echipajele au acordat îngrijiri medicale unei persoane de sex masculin în vârstă de aproximativ 62 de ani care a fost transportată la spital conștientă cu escoriații și contuzii.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…