11.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Furt de lemn în localitățile Porumbacu de Jos și Arpașu de Jos

Știri din Județ

Două cazuri de furt de materiale lemnoase au fost depistate pe raza localităților Porumbacu de Jos și Arpașu de Jos. În ambele cazuri, lemnul a fost confiscat iar autorii amendați.

În cursul zilei de 12 octombrie, polițiștii sibieni au depistat în localitatea Porumbacu de Jos un localnic în vârstă de 67 de ani în timp ce, cu un atelaj hipo, transporta cantitatea de 150 de kg de material nelemnos, cetină, fără a deține documentele legale referitoare la proveniență sau transport. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei.

În cadrul acelorași activități, în jurul orei 17:30, de această dată pe raza localității Arpașu de Jos, polițiștii au depistat un localnic în vârstă de 21 de ani, în timp ce transporta cantitatea de 2 mc de material lemnos, esență salcie, fără a deține documentele legale de proveniență și transport. Tânărul a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.000 de lei.

În ambele cazuri, atât materialul nelemnos, cât și cel lemnos au fost confiscate și predate reprezentanților ocoalelor silvice competente în zonă.

Publicitate

2 COMENTARII

  1. Sa va fie rusine, jegosilor si nesimtitilor!! Faceti dosare penale la pensionari si la copii, in timp ce noua ne sunt furate padurile cu totul, cu racoanta!! Ati merita sa va linsam, porci ordinari!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri