7.9 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Pasagerul cu numărul 500.000 în anul 2022 înregistrat la Aeroportul Internațional Sibiu

Știri din Județ

Aeroportul Internațional Sibiu a sărbătorit, astăzi, pasagerul cu numărul 500.000 înregistrat la Aeroportul Internațional Sibiu în anul 2022. Este pentru prima dată de la debutul pandemiei COVID-19 când se depășește pragul de 500.000 de pasageri în trafic la aeroportul din Sibiu și a patra oară în istoria aeroportului când se înregistrează 500.000 de pasageri care au utilizat serviciile aeroportului pe parcursul unui an. Cu această ocazie, reamintim că în decembrie 2017 a fost sărbătorit pentru prima dată pasagerul cu numărul 500.000 procesat într-un an caledaristic la Aeroportul Internațional Sibiu.

Pasagerul cu numărul 500.000 în anul 2022, un băiețel, a fost sărbătorit la zborul de sosire de la Londra Luton, care a aterizat la ora 12:39, zborul fiind operat de compania aeriană Wizz Air. Micul pasager norocos a fost întâmpinat la debarcare în prezența reprezentanţilor aeroportului şi ai companiei aeriene și premiat simbolic cu o geantă de voiaj oferită de Art & Craft România, un partener de tradiție al aeroportului din Sibiu, materiale promoționale personalizate cu logo-ul aeroportului și o plachetă care să marcheze acest moment memorabil atât pentru pasager, cât și pentru aeroportul din Sibiu. Pasagerul a fost încântat de întâmpinarea și surpriza de care a avut parte la sosirea la Sibiu. În plus, compania aeriană Wizz Air, prin intermediul echipajului de zbor, a oferit pasagerului o machetă cu aeronava Wizz Air, precum și un voucher cadou.

Atingerea pragului de 500.000 de pasageri în anul 2022 reprezintă un punct de reper pentru redresarea și dezvoltarea operațiunilor de transport aerian disponibile la Aeroportul Internațional Sibiu, după o perioadă extrem de dificilă și plină de provocări apărute, în contextul pandemiei COVID-19, în industria aviatică. Această cifră confirmă perspectivele de evoluție pozitivă și ne motivează în continuarea eforturilor de dezvoltare a traficului de pasageri la Sibiu și de extindere a infrastructurii aeroportuare care să susțină creșterea volumului de pasageri care tranzitează Aeroportul Internațional Sibiu. Mulțumim tuturor pasagerilor care aleg ca punct de plecare sau sosire aeroportul din Sibiu și încurajăm comunitatea locală și regională să zboare din Sibiu.

Acțiunile Aeroportului Internațional Sibiu R.A. sunt posibile cu finanțare din partea Consiliului Județean Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri