spot_img
15.2 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

Primarul Sibiului a vizitat expoziția organizată de compania Marquardt

Știri din Județ

Publicitate

Primarul Sibiului, Astrid Fodor a vizitat expoziția organizată de compania Marquardt în incinta Primăriei Sibiu. DemoCar-ul amplasat aici prezintă tehnologiile inovative dezvoltate
de cercetătorii grupului Marquardt, menite să echipeze cockpitul automobilelor din viitor.

„M-a bucurat să aflu faptul că o parte din aceste tehnologii au fost create chiar la Centrul de Cercetare și Inovare al companiei Marquardt din Sibiu. Mai mult, unele sunt chiar implementate pe mărci de automobile de top. Prin eforturile companiilor precum Marquardt, Sibiul avansează astfel și în domeniul cercetării și inovării, orașul fiind deja un reper pe harta industriei automotive din România” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

Compania Marquardt a adus în sala expozițională a Primăriei Sibiu modulul DemoCar. Este vorba despre un modul demonstrativ prin care compania prezintă vizitatorilor tehnologiile inovative dezvoltate de cercetătorii Grupului Marquardt, tehnologii care vor echipa cockpitul automobilelor în viitor.

În perioada 18-20 octombrie vizitatorii vor putea afla mai multe despre: tehnologiile dezvoltate la Sibiu, cum va arăta interiorul unui automobil în viitor, cum se va schimba interfața cu utilizatorul.

Vizitarea expoziției se face în grupuri de maximum 10-12 persoane, cu programare.

LE: Organizatorii evenimentului au anunțat că toate intervalele de vizitare sunt deja programate, expoziția bucurându-se de un real interes, mai ales din partea studenților.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Rășinariul are capelă mortuară la standarde