19.1 C
Sibiu
duminică, 16 iunie, 2024

Vrei să devii polițist? Iată ce trebuie să faci!

Știri din Județ

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu, cu sediul în municipiul Sibiu, Str. Revoluţiei, nr. 4 – 6, judeţul Sibiu, organizează recrutarea și selecția candidaţilor pentru admiterea în cadrul unităţilor de învăţământ postliceal din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea octombrie – decembrie 2022, învăţământ cu frecvenţă, astfel:

1. Pentru Şcoala de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr” – Câmpina;

2. Pentru Şcoala de Agenţi de Poliţie “Septimiu Mureşan” – Cluj-Napoca;

3. Pentru Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră “Avram Iancu” – Oradea.

Recrutarea candidaţilor se realizează în raport de oferta educaţională prevăzută la unităţile de învățământ postliceal pentru cifrele de şcolarizare aprobate în anul şcolar 2022 – 2023 şi de domiciliul/reşedinţa înscrise în cartea de identitate a candidatului.

Cererea de înscriere se poate depune până în data de 04 noiembrie 2022 (inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică), exclusiv în format electronic la adresa de e-mail a unității de recrutare și selecție – Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu, și anume la adresa de e-mail resurseumane@sb.politiaromana.ro.

La Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu se pot înscrie candidații care îndeplinesc condițiile legale și criteriile specifice de recrutare și care dețin domiciliul sau reședința pe raza județului Sibiu, conform datelor din cartea de identitate.

Relații suplimentare se pot obține la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu la numărul de telefon 0269/208.318, precum și pe site-ul instituției noastre www.sb.politiaromana.ro , secțiunea Carieră, sub-secțiunea Admitere instituții învățământ sau pe site-ul oficial al instituțiilor de învățământ postliceal din subordinea Ministerului Afacerilor Interne.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri