21.2 C
Sibiu
miercuri, 24 iulie, 2024

Centrul de Abilitare și Reabilitare Sf. Nectarie din Mediaș a aniversat 15 ani de la înființare

Știri din Județ

27 Octombrie a fost o zi importantă, atât pentru DGASPC Sibiu, cât și pentru întreaga comunitate locală medieșană. Centrul de Abilitare și Reabilitare Sf.Nectarie Mediaș din subordinea Direcției a aniversat 15 ani de la înființarea sa.

Parteneriatul public- privat dintre Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sibiu, instituție subordonată Consiliului Județean și Asociația Phoenix Speranța, prin doamna Maria Stănescu a stat la baza înființării și funcționării CITO Mediaș, actualmente Cabr Sf.Nectarie Mediaș. Aceasta instituție asigură servicii adecvate unui număr de 50 de beneficiari persoane adulte cu dizabilități. Beneficiarii centrului provin din fostul CITO Dumbrăveni, instituție supusă restructurării în anul 2005.

Publicitate

”Anii trec repede, însă noi astăzi vom călători în timp. Vom depăna povești pline de emoție pentru a cunoaște istoria acestui centru. Când zici CITO, spui forță, dorință, ambiție, suflet, curaj, emoție, perseverență, voluntariat, educație, sănătate, creație, timp liber, deprinderi de viață independentă și nu în ultimul rând…..profesionalism! Să nu uităm de oamenii care au pus bazele familiei Centrului, de foștii rezidenți care mereu la noi găsesc ACASĂ, dar și de prietenii de suflet care sunt alături de noi, necondiționat: Adina Povară -coordonatorul Asociației Phoenix Speranța, părintele Cornel Pițigoi- Asociația Sf.Mihail Mărturisitorul, Feri Teglaș- colaborator. Mulțumim mult că au fost alături de noi colegilor, șefilor de centre din structura DGASPC Sibiu” a declarat Daniela Hălmaci, șef centru.

A fost o sărbătoare frumoasă, desfășurată într-o atmosferă familială, unde cei prezenți au discutat despre trecutul și prezentul centrului, despre greutățile întâmpinate în decursul anilor, dar și despre rezultatele obținute.

”Aș dori să profit de această ocazie pentru a vă mulțumi fiecăruia pentru munca depusă în acești 15 ani. Știu că nu a fost ușor, dar profesionalismul dumneavoastră m-a impresionat enorm. Sunteți o echipă puternică alături de beneficiari, o sursă de inspirație pentru noi toți” a precizat Claudiu Stupar, director general DGASPC Sibiu.

Au ținut să fie alături de familia Cabr Sf.Nectarie Mediaș și să transmită mesaje și urări de bine, video, vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu, domnul Vlad Vasiu, dar și domnul Darie Croitoru, fost director al centrului în perioada 2010-2016.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri