3.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Turneul Internațional Stradivarius Opera ajunge la Sibiu

Știri din Județ

Artiștii Razvan Stoica (vioara Stradivarius 1729) și Andreea Stoica (pian) vor aduce pe scena Filarmonicii de Stat Sibiu -Sala Thalia, două lumi care nu se întâlnesc în mod normal – opera și muzica de cameră. Concertul va avea loc miercuri, 23 Noiembrie 2022, de la ora 19:00.

Bilete AICI

Pentru publicul de operă această întâlnire va fi o nouă ocazie de a fredona în gând versurile operelor știute și iubite, iar pentru publicul de muzică de cameră, o nouă ocazie de a admira măiestria celor care au folosit aceste momente lirice pentru a atinge noi culmi ale agilității îmbinate cu sensibilitatea specifică operelor.

𝑹𝒂̆𝒛𝒗𝒂𝒏 𝑺𝒕𝒐𝒊𝒄𝒂 a câştigat în 2013 premiul New Talent la Bratislava, cea mai importantă competiţie dedicată tinerilor muzicieni, fiind primul muzician român cu o asemenea performanţă în istoria acestui concurs iniţiat de Sir Yehudi Menuhin. Are în palmares peste 30 de premii naţionale şi internaţionale, iar din 2009 cântă pe vioara Sᴛʀᴀᴅɪᴠᴀʀɪᴜs ᴇx – Eʀɴsᴛ din 1729, câştigată în urma concursului Strad Prize de la Salzburg.
Din 1996 cântă alături de sora sa, pianista 𝑨𝒏𝒅𝒓𝒆𝒆𝒂 𝑺𝒕𝒐𝒊𝒄𝒂, într-o formulă de succes care i-a adus în concerte şi recitaluri nu doar pe mari scene din Europa, dar şi în SUA şi Asia.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș