8.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Oaspeți din Franța la Consiliul Județean Sibiu

Știri din Județ

Oaspeți din partea Departamentului Ille-et-Vilaine au vizitat astăzi la Consiliul Județean Sibiu, în contextul parteneriatului pe care județul Sibiu îl are cu regiunea franceză.

Delegația, formată din Marta Jouhier, responsabil Relații Internaționale în Departamentul Ille-et-Vilaine si Enora Lebrun, din partea Asociației Solidarité 35 Roumanie, însoțită de partenerii locali din partea Asociației de Prietenie Ille-et-Vilaine-Sibiu, Valentin Arvunescu, director executiv și Romie Prot-Tyrrell, voluntar al Asociației de Prietenie Ille-et-Vilaine – Sibiu, a avut în aceste zile o serie de întâlniri cu directori ai instituțiilor din subordinea CJ Sibiu, pentru discuții cu privire la dezvoltarea și extinderea relațiilor bilaterale dintre comunitățile noastre.

Ille-et-Vilaine este un departament în vestul Franței, situat în regiunea Bretania. Este unul dintre departamentele originale ale Franței create în urma Revoluției din 1790. Numele este dat de râurile Ille și Vilaine ce au confluența în orașul principal din departament – Rennes.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș