7.9 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Crucea Roşie Sibiu alături de vârstnicii din Târnava

Știri din Județ

Crucea Roşie Filială Sibiu sprijină în continuare comunitatea de etnie romă din Târnava, unde zilnic acordă îngrijiri la domiciliu pentru 30 de vârstnici din comunitate în cadrul proiectului derulat în parteneriat cu Fundaţia Centrului European de Integrare al Romilor şi Consiliul Judeţean Sibiu, ” Un parteneriat pentru incluziunea economico – socială a comunităţii marginalizate Târnava” cod CPV 85311100 – 3,

Pe lângă îngrijiri la domiciliu, cei 30 de beneficiari ai proiectului au primit de la Crucea Roşie Sibiu pachete cu articole de igienă şi consultaţii medicale gratuite.

„Suntem prezenţi în mod constant în localitatea Târnava, unde sprijinim vârstnicii care au nevoie de îngrijiri la domiciliu. Săptămâna aceasta am pregătit pentru ei pachete umanitare cu articole de igienă şi am reuşit să le oferim şi consultaţii medicale la domiciliu: măsurarea tensiunii şi a glicemiei. Majoritatea au totuşi o stare de sănătate bună în ciuda condiţiilor precare în care trăiesc.

Am fost bucuroşi ca deobicei de întâlnirea cu ei, dar trişti de condiţiile grele în care îţi duc traiul o parte dintre aceştia: case fără curent electric şi cu pământ pe jos, în loc de podea.”

Cei care doresc să susţină persoanele cele mai în nevoie din această comunitate, o pot face prin intermediul nostru, contacându-ne la email sibiu@crucearosiesibiu.ro sau telefonic la 0741 118 975„.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri