19.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

EXCLUSIV: Sibiul se vede la AXN! Viorel Teacă, actor în „Oamenii Legii”

Știri din Județ

Celebrul polițist sibian, Viorel Teacă participă la filmările celui mai nou serial de televiziune, special conceput de către Poliția Română și AXN. Din 14 noiembrie 2022, intervențiile vor fi documentate și prezentate pe micile ecrane.


Acesta a fost delegat cu serviciul, o lună de zile, la Poliția Capitalei, special pentru a-și desfășura serviciul pe perioada filmărilor. Prin selectarea acestuia pentru acest proiect, se aduce un mare plus de imagine Sibiului.

Conform surselor Sibiu Independent, în cadrul serialelor, camerele video vor surprinde totul, încă de la apelul 112, mobilizarea forțelor de ordine, dar și dinamica intervenției.

Serialul „Oamenii Legii” va fi transmis pe 4 continente!

Serialul poate fi urmărit de luni până vineri, începând cu 14.11.2022, orele 18:00, doar pe AXN. Acesta va fi difuzat timp de o oră și are câteva zeci de episoade în care vor fi prezentate cazurile reale cu care se confruntă polițiștii în viața de zi cu zi.

„3, 2, 1… 🎬 Patru echipe din cadrul Poliției Române se vor confrunta cu cele mai interesante cazuri și vor interveni acolo unde legea și ordinea nu sunt respectate: de la persoane dispărute, violență domestică, tulburări ale ordinii și liniștii publice și incidente în trafic, până la jafuri, trafic de droguri sau fraude. O să aveți parte de cele mai interesante misiuni și situații în care un polițist se poate afla în timpul programului de muncă. Scopul participării Poliției Române la realizarea acestui serial îl reprezintă promovarea activității și pregătirii profesionale a polițiștilor români, informarea corectă a cetățenilor cu privire la drepturile și obligațiile lor, dar și pentru pregătirea antiinfracțională a acestora.” au postat reprezentanții Poliției Române

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri