spot_img
9.1 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Liberalii sibieni la raport. Dincolo de zâmbete și amabilități…

Știri din Județ

Publicitate

Organizația municipală PNL Sibiu s-a întâlnit joi seara la Hotel Ramada din Sibiu pentru a face un bilanț al activității. La ședință au luat parte aproape toți liberalii de frunte din județ.

Deputata Raluca Turcan, președinta organizației județene PNL Sibiu a ținut un discurs plin de elemente cu tâlc, referitor la liberalii sibieni: „Consider că avem șanse reale la câștigarea Primăriei Sibiu. Sunt sigură că anul 2024 ne va aduce o echipă consolidată în administrația liberală a județului. Nu vă lăsați descurajați de mesajele venite din diverse direcții care își propun să ne dărâme. Ghidați-vă în schimb, la nivel uman, de consecvență, caracter, respect reciproc și de bună credință. Proiectele duse la bun sfârșit vor arăta că a rămas ceva în urma noastră.” Ea a precizat că „Putem câștiga Primăria Sibiu prin unitate și onestitate, iar Adrian Bibu, în calitate de președinte al Organizației Municipale este opțiunea firească în deciderea candidatului”.

Adrian Bibu, candidatul PNL la Primăria Sibiu – în centrul atenției

Numele lui Adrian Bibu a tot revenit în discursuri pe parcursul serii. Fie că a fost vorba de Raluca Turcan, Daniela Cîmpean sau chiar primarul Mediașului, Gheorghe Roman, toți au vorbit despre „candidatul” Adrian Bibu la Primăria Sibiu în anul 2024. Dar nuanțele din discursuri s-au simțit.

„Față de comunitate avem datoria de a dovedi că suntem cei mai buni. Față de partid avem datoria de a-i promova pe cei mai buni dintre noi și de a le da șansa să pună umărul pentru oraș” a spus Adrian Bibu, care a remarcat că ședința are loc la un an de la alegerile județene din partid. Bibu a vorbit despre periplul său prin cartierele Sibiului și ceea ce a aflat de la oameni.

Primarul Mediașului, Gheorghe Roman, s-a remarcat prin discursul său liber și direct, ca de obicei. El a și precizat, la un moment dat, că doar datorită lui Adrian Bibu a venit la această ședință și că vede în el candidatul PNL pentru Primăria Sibiu.

Daniela Cîmpean despre sănătate și viitorul PNL la Primăria Sibiu

Daniela Cîmpean, primvicepreședinte PNL Sibiu și președintele Consiliului Județean Sibiu, a vorbit despre proiectele derulate la județ mai ales în domeniul sănătății. Ea a făcut mai multe precizări despre cum vede viitorul administrației la noi în județ, cu o colaborare PNL-PNL între Consiliul Județean și Primăria Sibiu. Așezată alături de Adrian Bibu, secondat de primarul Mediașului, Gheorghe Roman, Cîmpean a urmărit cu interes discursul președintei Raluca Turcan. Alături de ei au stat și Valentin Stan, primarului comunei Sadu și Virgil Popa, fostul viceprimar al Sibiului.

Publicitate

1 COMENTARIU

  1. Imi aduc aminte de domnul Bibu de la un festival recent de la Apos. Zona de desfasurare a festivalului era plina de noroi. A venit cu o Tesla alba, incaltat cu papuci din piele intoarsa. A coborat, a facut cativa pasi si scarbit de situatie a urcat in masina si dus a fost. S-a nascut speranta, e ca Dinamo la fotbal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri