spot_img
12.3 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO: Copil de 8 ani lovit puternic de mașină pe trecerea de pietoni

Știri din Județ

Un copil de 8 ani, care trecea strada pe trecerea de pietoni spre școală, a fost lovit puternic de o mașină. Copilul se pare că a scăpat cu leziuni ușoare. Accidentul a avut loc ieri dimineață și a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

Părinții copilului acuză șoferul microbuzului care transportă școlarii că în loc să îi lase în fața școlii, pentru a evita trecerea drumului național, unde mulți circulă cu viteză mare, i-a lăsat peste drum.

„Incompetență fără margini! La Arpașu de Jos se lasă școlarii să traverseze șoseaua, care este una veșnic aglomerată, neînsoțiți, astfel încât băiatul meu de 8 ani a fost lovit de o mașină, din vina inconștienței celor responsabili de siguranța lor. Șoferul microbuzului, care ar fi trebuit să îi lase în fața școlii primare, unde ajung cu ușurință in instituție fără să le fie viața pusă în pericol, nu a calculat toate riscurile la care pot fi expuși traversând strada nesupravegheati, i-a lăsat in fața școlii gimnaziale care este plasata fix la șosea. Multumesc lui Dumnezeu, copilul este bine!! Ca peste tot in România, după astfel de cazuri, încep sa se ia măsuri. Trist!!” a declarat tatăl copilului.

„Polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au intervenit la un accident în localitatea Arpașu de Jos. Din primele verificări efectuate rezultă că un brașovean în vârstă de 58 de ani, în timp ce conducea autoturismul în localitatea Arpașu de Jos, în zona unei treceri pentru pietoni a accidentat un băiat, în vârstă de 8 ani, localnic. Impactul a dus la vătămarea corporală a minorului, care a fost transportat la spital conștient. Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii evenimentului.” au declarat pentru SIBIU INDEPENDENT reprezentanții Poliției Sibiu.

Sursa video: Facebook public

Publicitate

3 COMENTARII

  1. 1 masina rosie sau visinie din filmare care este oprita la trecere pe trotuar, nu are ce cauta. Ala este primul vinovat! 2 Parintii sunt iar vinovati ca nu isi educa copiii cum sa treaca pe trecere! Sa nu mai acuzam la soferii de transport…

  2. Trist!!!!foarte trist!!!!!in ce tara traim!!!! omul ala in loc sa mearga repede la bietul copil a stat langa masina un timp, inteleg ca a fost un soc si pentru el,dar oricat de socat ai fi, fugi sa dai primul ajutor, secundele acelea pot salva o viata!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș