spot_img
9.6 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO: Un microbuz al unei firme sibiene a spulberat o mașină la intrarea în Făgăraș

Știri din Județ

Publicitate

Un microbuz de transport persoane a intrat cu viteză într-o mașină ce se pregătea să vireze stânga la intrarea în Făgăraș dinspre Sibiu, duminică, 6 noiembrie. Accidentul a fost suprins de camerele de supraveghere. Mașina lovită de microbuz a fost aruncată într-o alta de pe contrasens. Printre victime se numără și un bebeluș de un an și trei luni, care a intrat în stop cardio-respirator.

„La data de 06.11.2022, în jurul orei, 16.38, pe DN 1, la intrare în municipiul Făgăraș, pe sensul de mers dinspre municipiul Sibiu, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme și un autovehicul de transport persoane. În urma coliziunii dintre vehiculul de transport persoane și autoturismul aflat în fața sa, autoturismul a ajuns pe sensul opus de mers, unde a fost colizionat de un al treilea vehicul. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a patru persoane, între acestea fiind și un copil. Victimele au fost preluate de ambulanță și transportate la unitatea spitalicească pentru îngrijiri medicale de specialitate”, au declarat reprezentanții IPJ Brașov.

„O singura persoană de sex masculin în vârstă de 23 de ani a fost încarcerată. Bărbatul a fost descarcerat și transportat la spitalul din municipiul Făgăraș. Era conștient și prezenta un traumatism la coloană și un traumatism toracic. A doua victimă, un bărbat în vârstă de 53 de ani, prezenta un traumatism la coloana și un traumatism toracic și a fost transportat la spital de către echipajele medicale. Cea de a treia victimă, un copil în vârstă de 1 an și 3 luni a fost transportat la spital de către tatăl său înainte ca echipajele medicale să ajungă la locul intervenției. Copilul se afla în stop cardio respirator. Alte 3 persoane de sex masculin în vârstă de 77 ani, 43 ani, respectiv 40 ani, au fost monitorizate de echipajele SMURD și au refuzat transportul la spital”, au declarat reprezentanții ISU Brașov.

Cercetările poliștiștilor continuă în acest caz.

Sursa foto principală: brasov.net

Sursa foto secundară: captură video novatvfagaras

Surssa video: Mihai Jianu/Youtube

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului