spot_img
8.1 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Senatorul AUR, Gheorghe Adrian Cătană: PSD și PNL joacă alba neagra cu viața românilor (C.P.)

Știri din Județ

Publicitate

Senatorul AUR Gheorghe Adrian Cătană a transmis următorul comunicat de presă:

În timp ce peste un milion de români sunt în prag de sărăcie extremă, PSD și PNL joacă alba-neagra cu viaţa lor! Promisiunile electorale nu plătesc facturile, stimaţi guvernanţi!



1,18 milioane de români sunt în prag de sărăcie extremă iar actualul Guvern al frăţiei PSD şi PNL – fostul, actualul şi viitorul USL – nu mişcă un deget pentru a schimba, în bine, acest lucru. Dacă aproape 65% din populaţie îşi face griji pentru modul în care va trece peste această iarnă care se anunţă cruntă, pentru 1,18 milioane dintre cetăţenii acestei ţări este o certitudine faptul că vor petrece iarna în frig şi vor fi la limita subzistenţei. “Peste un milion de români sunt în prag de sărăcie extremă iar PSD şi PNL se joacă cu viaţa lor. În ultimele luni nu s-au remarcat decât prin certurile pe care le au în interiorul acestei coaliţii nefireşti, prin bâlbele de şcolărei prinşi pe picior greşit de către profesori şi prin gafele făcute pe spatele românilor pentru că nu cunosc viaţa a milioane de oameni. Au petrecut mai mult timp aruncându-şi replici atente decât construind sisteme de protecţie a populaţiei. Din când în când mai anunţă cu fast câte o măsură de protecţie socială, în realitate un mare nimic aruncat în faţa a milioane de oameni disperaţi. 4 lei pe zi sub forma unor tichete sociale sau mai nou, nişte pachete de alimente, nu schimbă viaţa românilor. Suntem în prag de iarnă iar ordonanţa privind energia încă nu a ajuns pe masa parlamentarilor din forul decizional al Parlamentului. Pentru care popor guvernează Ciucă şi ai lui?”, întreabă public senatorul AUR, Gheorghe Cătană.
Parlamentarul atrage atenţia şi asupra faptului că acest guvern se preocupă mai mult de veniturile marilor companii decât de români, care rămân doar cu promisiunile, cu facturile şi cheltuielile zilnice.

“Promisiunile electorale nu plătesc facturile, stimaţi guvernanţi şi nici nu îţi trece de foame cu toate gogoşile spuse la televizor de armata politică a generalului Ciucă.

Indexarea pensiilor făcută în bătaie de joc, o presupusă majorare a salariului minim şi a alocaţiilor nu anulează efectele devastatoare ale inflaţiei. În realitate, toate scumpirile vor anula aceste creşteri de venituri cu care se laudă coaliţia PSD-PNL+UDMR şi chiar vor reduce din puterea de cumpărare a românilor”, a completat senatorul AUR.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor