spot_img
10.9 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

Dan Barna, deputat USR: PNL – Partidul Național Laș a votat alături de PSD ca dacă muncești două sau patru ore trebuie să plătești la stat taxele pentru opt ore (C.P.)

Știri din Județ

Publicitate

Deputatul USR, Dan Barna a transmis următorul comunicat de presă:

Rar mi-a fost dat să văd schimonoseală mai caraghioasă și mai ridicolă decât prestația celor de la PNL astăzi în Parlament privind supraimpozitarea muncii part time. În timp ce au votat cinic și servil măsura tip PSD, comunistă de-a dreptul, se chinuiau grotesc să explice de la microfon cum că ei sunt totuși un fel de liberali și că nu o susțin, dar o votează.

Da, astăzi PNL – Partidul Național Laș a votat alături de PSD ca dacă muncești două sau patru ore trebuie să plătești la stat taxele pentru opt ore.

Încă o metodă prin care coaliția dezastrului PSDPNL bagă adânc mâna în buzunarele cetățenilor, taxându-i și pentru ce nu au muncit vreodată.

USR va ataca la CCR această tâlhărie legislativă.

CONTEXT: USR s-a opus în Parlament oricărei creșteri de taxe, dar coaliția PSD-PNL-UDMR nu este interesată de bunăstarea românilor, ci doar de buzunarele proprii și ale clientelei de partid.

În Comisiile de buget-finanțe și pentru muncă, USR a depus peste 50 de amendamente pentru ca taxele românilor să nu fie majorate în plină criză, dar toate au fost respinse de PSD-PNL-UDMR.

Inclusiv cele de eliminare a supraimpozitării contractelor cu normă parțială de lucru, măsură aberantă impusă de PSD-PNL-UDMR care a făcut să dispară din economie zeci de mii de contracte și, implicit, a lăsat fără venituri zeci de mii de români și familiile lor.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda