spot_img
9.1 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

S-a terminat cu șmecheria! Au operat pe străzile și mall-urile sibiene, dar au fost reținuți

Știri din Județ

Publicitate

Hoții care operează pe străzile și magazinele din județul Sibiu au ajuns să fie identificați și reținuți „pe bandă rulantă” de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu.


Aceștia au reținut un sibian în vârstă de 16 ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. În perioada septembrie – noiembrie acesta ar fi sustras produse alimentare, de uz casnic și cosmetice din mai multe societăți comerciale de pe raza municipiului Sibiu și a localității Șelimbăr. În total, șase furturi. Prejudiciul creat a fost estimat la suma de 8.000 de lei.

Un alt hoț, un bărbat în vârstă de 24 de ani, din Șeica Mare, este cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunilor de furt , respectiv efectuarea de operațiuni financiare în mod  fraudulos. În urma cercetărilor efectuate a rezultat că, în zilele de 29 august, respectiv 5 septembrie, în timp ce se afla în zona Pieței Cibin din municipiul Sibiu, bărbatul ar fi sustras portofelele a două femei, utilizând apoi cardurile bancare ale acestora pentru efectuarea mai multor tranzacții. Prejudiciul creat se ridică la suma de 1.500 de lei.

Publicitate

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri