spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO-FOTO: Accident grav lângă municipiul Vâlcea. Șase persoane rănite

Știri din Județ

Publicitate

Un accident grav de circulație s-a produs în această dimineață, în jurul orei 01:09, pe DN 7 – Calea București, exact pe varianta ocolitoare a Municipiului Râmnicu Vâlcea. În urma impactului, șase persoane au rămas încarcerate.


Evenimentul rutier s-a produs între un autocamion încărcat cu legume și un microbuz care transporta persoane și bagaje. În urma producerii coliziunii celor doua vehicule, au rezultat, 6 persoane încarcerate. La fața locului, s-au deplasat două echipaje de descarcerare, un echipaj SMURD și cinci ambulanțe SAJ Vâlcea.

Starea răniților: o femeie de 44 ani, pasager, cod GALBEN – transportat de SMURD la UPU; o femeie de 53 ani, pasager, cod GALBEN – transportata de SAJ la UPU; un bărbat de 52 ani, pasager, cod GALBEN – transportat de SAJ la UPU; o femeie de 45 de ani, pasager, cod GALBEN – transportată de SAJ la UPU; un bărbat de 50 de ani, pasager, cod GALBEN – transportat de SAJ la UPU; un bărbat de 31 de ani, șofer în duba de marfă, cod ROȘU – transportat de SAJ la UPU.

Toate victimele se aflau în duba de marfă. Șoferul autocamionului nu a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri