8.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Medieșean reținut după ce a folosit un card găsit. Și un hoț de biciclete a ajuns tot după gratii

Știri din Județ

Un medieșean în vârstă de 25 de ani a fost reținut în cursul de ieri de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Mediaș. Acesta este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor, respectiv efectuarea de operațiuni financiare în mod  fraudulos.


În fapt, medieșeanul este bănuit că, la data de 11 iunie 2022, pe raza municipiului Mediaș, ar fi găsit un card cu tichete valorice pe care l-ar fi utilizat apoi în efectuarea a 3 operațiuni de plată la diverși agenți economici din municipiul Mediaș, prejudiciul creat fiindestimat la suma de 322 de lei. În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Și în municipiul Sibiu polițiștii își fac treaba bine. Aceștia au reținut un bărbat în vârstă de 31 de ani, din județul Dâmbovița, cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Bărbatul este bănuit că, în perioada octombrie – noiembrie a.c., ar fi sustras biciclete și trotinete din scări de bloc sau anexe de pe raza municipiilor Sibiu și Mediaș, respectiv de pe raza orașului Cisnădie. Prejudiciul creat se ridică la suma de 7.400 de lei.

Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. Acesta va fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș