5.2 C
Sibiu
luni, 11 decembrie, 2023

Dispariție la Moșna. O adolescentă este căutată de Poliție și familie

Știri din Județ

Publicitate

ACTUALIZARE: Tânăra a revenit la domiciliu.

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 17 ani, care a plecat de acasă fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Publicitate

În seara zilei de 18 noiembrie, polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că, la data de 18 noiembrie, în jurul orei 07,00, minora pe care o are în plasament, UDROIU ALEXANDRA MARIA, în vârstă de 17 ani, a plecat de la domiciliu, din sat Moșna, comuna Moșna, județul Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni acasă.

Semnalmente: înălțime 165 cm, greutate 60 de kg, ochi căprui, ten alb, păr șaten, lung, constituție atletică.

În momentul plecării, tânăra purta o geacă din fâș de culoare negru, pantaloni de culoare albastru închis și pantofi sport de culoare albastru închis, cu talpă albă.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri