spot_img
10.2 C
Sibiu
marți, 23 aprilie, 2024
spot_img

Coliziune între un microbuz și o mașină, în localitatea Cârța

Știri din Județ

Publicitate

Polițiștii Serviciului Rutier Sibiu intervin la un accident rutier produs pe DN 1, în apropiere de intersecția cu DN 7C, pe sensul Sibiu – Brașov.


Din primele cercetări efectuate rezultă că, pe fondul nepăstrării distanței de siguranță în mers, șoferul unui microbuz transport persoane a intrat în coliziune cu autoturismul care circula în fața sa. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a unui pasager din microbuz, un bărbat în vârstă de 41 de ani, cetățean străin, transportat la spital conștient.
Microbuzul era condus de către un bărbat în vârstă de 47 de ani, cetățean străin, iar autoturismul, de către un prahovean în vârstă de 29 de ani.

Traficul se desfășoară îngreunat.

„Un echipaj SMURD și o autospecială de stingere au intervenit de urgență pe DN 1, pe raza localității Cârța, la un accident rutier.
Echipajul a acordat îngrijiri medicale pentru o persoană de sex masculin în vârstă de 41 de ani care va fi transportată la UPU Sibiu conștientă cu dureri lombare. De asemenea, a primit îngrijiri medicale la fața locului și o femeie de aproximativ 25 de ani, însărcinată. Aceasta a refuzat transportul la spital.”
a declarat Sg. maj. Andreea Ștefan, ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda