spot_img
7.2 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

EXCLUSIV: Răfuială la Sibiu. Doi bărbați loviți intenționat cu mașina

Știri din Județ

Publicitate

ACTUALIZARE: La data de 20 noiembrie, s-a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile. Față de femeia in cauză s-a dispus aplicarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Știre inițială:

Un conflict între mai multe persoane a izbucnit azi noapte, la intersecția străzilor Constituției cu 9 Mai din municipiul Sibiu. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de Poliție.


Conform surselor Sibiu Independent, din cauza unui conflict în trafic, o șoferiță a acroșat intenționat un bărbat. Imediat după ispravă, după un alt schimb de replici, soțul femeii s-a urcat la volan și a demarat puternic spre celălalt bărbat. În urma impactului, aceștia au fost răniți, dar nu au rămas internați.

Conform IPJ SIBIU, în evenimentul rutier au fost implicate 4 persoane. Astfel, soțul unei șoferițe din Sibiu, în vârstă de 43 de ani, a intrat în conflict cu un alt șofer în vârstă de 23 de ani, din județul Olt. Aceștia au coborât din mașină și s-au luat la bătaie. Văzând starea conflictuală, șoferița sibiană a accelerat și i-a acroșat pe cei doi bărbați poziționați în fața mașinii. Imediat după acest incident, femeia a oprit, la volan urcându-se bărbatul de 43 de ani, care ar fi demarat spre pasagerul din cealaltă mașină, l-ar fi lovit, l-ar fi purtat pe capotă câțiva zeci de metri, după care ar fi virat brusc, bărbatul căzând pe partea carosabilă, iar șoferul continuându-și deplasarea.

Cei doi soți sunt acum acuzați de tentativă la omor calificat, respectiv tentativă la omor.

FOTO: Info Trafic Sibiu

Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu este abilitat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu să comunice următoarele: În fapt, la data de 19 noiembrie a.c., în jurul orei 23.55, în municipiul Sibiu, în timp ce conduceau două autoturisme pe strada Constituției, între doi conducători auto, o femeie, în vârstă de 40 de ani, din județul Sibiu, respectiv un bărbat, în vârstă de 23 de ani, din județul Olt, s-ar fi produs o șicanare. După ce au oprit la semaforul din intersecția cu strada 9 Mai, pasagerul din mașina condusă de femeie, un sibian, în vârstă de 43 de ani, și șoferul celuilalt autoturism au coborât din mașini, după care primul l-ar fi lovit cu pumnul pe celălalt în zona capului. Pasagerul din mașina condusă de către bărbat, sibian, în vârstă de 35 de ani, a coborât și el din mașină pentru a aplana starea conflictuală, poziționându-se împreună cu prietenul său în fața celuilalt autoturism la volanul căruia se afla femeia. În acel moment, femeia ar fi accelerat, conducând spre cei doi bărbați, lovindu-l pe șofer în zona membrelor inferioare și acroșându-l ușor pe pasager. Imediat după acest incident, femeia a oprit, la volan urcându-se bărbatul de 43 de ani, care ar fi demarat spre pasagerul din cealaltă mașină, l-ar fi lovit, l-ar fi purtat pe capotă câțiva zeci de metri, după care ar fi virat brusc, bărbatul căzând pe partea carosabilă, iar șoferul continuându-și deplasarea. Cele patru persoane au fost identificate la spital. Conducătorul auto și pasagerul din mașina sa au primit îngrijiri medicale, fără a necesita internarea. La locul producerii evenimentului s-au deplasat de urgență polițiști de investigații criminale și polițiști criminaliști din cadrul I.P.J. Sibiu, însoțiți de procuror criminalist, în urma cercetărilor efectuate conturându-se suspiciunea rezonabilă privind comiterea infracțiunilor de tentativă la omor calificat, respectiv tentativă la omor. Astfel, cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, urmând ca, în urma anchetei, să fie stabilite cu exactitate toate circumstanțele săvârșirii faptelor în vederea aplicării măsurilor legale în consecință.” transmit reprezentanții IPJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri