spot_img
7.2 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: Accident mortal la Vințu de Jos. Autocamionul este înmatriculat în județul Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Un accident deosebit de grav s-a produs în urmă cu puțin timp pe DN7, pe raza localității Vințu de Jos din județul Alba. Două persoane și-au pierdut viața iar una este rănită.


Din informațiile preliminare ar fi vorba despre un accident rutier produs între un autocamion înmatriculat în județul Sibiu și un autoturism înmatriculat în județul Alba. Ambele s-au răsturnat în afara părții carosabile. Șoferul vinovat este în vârstă de 71 de ani și este domiciliat în Vințu de Jos.

În urma impactului violent au rezultat trei victime: o victimă încarcerată în autoturism, în stare de inconștientă, o victimă ieșită din autoturism rănită grav și o victimă din autocamion, căreia i se acorda îngrijiri medicale de către echipajul EPA. Victima încarcerată a fost extrasă din autoturism însă din nefericire a fost declarat decesul acesteia de către medicul de pe echipajul TIM.

Victimei ieșite din autoturism i-au fost efectuate manevrele de resuscitare. Din nefericire aceasta a intrat din nou în stop cardio-respirator. Acesteia i s-au aplicat manevrele de resuscitare, însă fără răspuns, fiind declarat decesul acesteia.

Șoferul autocamionului a fost predat unui echipaj SAJ, urmând ca acesta să fie transportat la spital.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri