1.2 C
Sibiu
luni, 05 decembrie, 2022

Ziua Națională a României sărbătorită la Mediaș

Știri din Județ

- Advertisement -spot_img

Cu prilejul Zilei Naționale a României, Primăria Municipiului Mediaș a pregătit un amplu program dedicat acestei sărbători, care se va desfășura atât la sediul municipalității, cât și în Piața Corneliu Coposu, în data de 1 Decembrie 2022.      


Programul dedicat acestei zile va debuta în Sala Mare de Ședințe a Primăriei, la ora 11:00, cu lansări de carte și momente aniversare dedicate Zilei Naționale. 

În Piața Corneliu Coposu, spectacolul folcloric va începe la ora 11:00 și va fi urmat, la ora 13:00, de ceremonialul militar și religios.          În încheierea manifestărilor prilejuite de această importantă sărbătoare, va avea loc defilarea detașamentelor Unității Militare 01810 Mediaș, ale Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu“ Sibiu, ale Inspectoratului Județean de Jandarmerie Sibiu, ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu și ale Poliției Locale Mediaș. Defilarea cu trupe și tehnică militară va avea loc pe traseul cuprins între străzile Constantin Brâncoveanu și Mihai Eminescu, iar în cazul condițiilor meteo favorabile, spectatorii vor putea asista și la survolul elicopterelor aparținând Bazei Aeriene 71 din Câmpia Turzii.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri