0.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

VIDEO-FOTO: Colet suspect lângă Parcul Tineretului din Sibiu

Știri din Județ

ACTUALIZARE: În urma verificarilor efectuate de către echipa pirotehnica a SRI, s-a constatat că geanta în cauza nu prezintă niciun pericol.

O poșetă abandonată a pus din nou pe jar autoritățile din municipiul Sibiu. Traficul în zona Parcului Tineretului a fost restricționat.


Printr-un apel la 112 a fost sesizată prezența unei poșete abandonate în Parcul Tineretului din municipiul Sibiu, Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu a dislocat de urgență la fața locului echipaje din sistemul de ordine și siguranță publică și poliție rutieră, în vederea asigurării perimetrului zonei, evaluării riscurilor și luării tuturor măsurilor pentru protejarea populației.

Pentru asigurarea măsurilor de prevenire a situațiilor de urgență, la fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere din cadrul ISU Sibiu, un echipaj SAJ precum și un echipaj IJJ Sibiu.

În paralel, a fost solicitată prezența specialiștilor SRI pentru efectuarea controlului pirotehnic.

Pe grupurie de Info Trafic sunt raportate cozi ce se întind pe câțiva kilometri, mai ales pe arterele importante ca Bulevardul Vasile Milea și Bulevardul Corneliu Coposu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș