spot_img
14.2 C
Sibiu
miercuri, 08 mai, 2024
spot_img

Teatrul de Balet Sibiu dansează în decembrie la Râmnicu Vâlcea și Otopeni

Știri din Județ

Publicitate

După o serie de trei spectacole la Sibiu care se vor dansa cu casa închisă pe 5, 6 și 8 decembrie 2022, Teatrul de Balet Sibiu dansează vineri, 9 decembrie 2022, de la ora 18:30, la Casa de Cultură a Sindicatelor Râmnicu Vâlcea și sâmbătă, 10 decembrie 2022, de la ora 19:00, la Centrul Cultural „Ion Manu” Otopeni, spectacolul de balet clasic„Spărgătorul de nuci”.

Publicitate

La Sibiu, spectacolul va fi prezentat la începutul anului 2023, pe 26, 27 și 28 ianuarie, atât la matineu, pentru copii, cât și seara,de la ora 19:00, la Sala Mare a Centrului Cultural „Ion Besoiu”.

„Spărgătorul de nuci”, o experiență magică de sărbători pentru întreaga familie

Baletul clasic „Spărgătorul de nuci”, pe muzica lui P. I. Ceaikovski, coregrafia originală Marius Petipa și Lev Ivanov este unul dintre cele mai îndrăgite și așteptate spectacole în fiecare iarnă. Adaptare coregrafică a montării de la Sibiu a spectacolului este realizată de coregrafele Hanna Pogoretskaya și Maryna Koziar, sub coordonarea lui Gerard Mosterd. Spectacolul spune povestea Clarei, o fetiță care primește în dar de Crăciuno păpușă Spărgător de nuci. În visul din seara de Crăciun, Clara trăiește într-o lume de basm, cele mai captivante aventuri alături de Spărgătorul de nuci care se transformându-se într-un prinț. Muzica fabuloasă a luiCeaikovski, dansurile virtuoase, magnificul corp de balet, fac din acest frumos spectacol o experiență magică de sărbători, pentru întreaga familie.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Claudiu Niculescu a plecat de la Șelimbăr

Ultimul meci acasă pentru CSC Șelimbăr

EDITORIAL: Anul de cotitură pentru Sibiu