14.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Grădiniță pentru copiii ucrainieni și români, inaugurată de Crucea Roșie Sibiu

Știri din Județ

Crucea Roșie Filiala Sibiu a inaugurat un centru educațional unde copiii ucraineni, dar și români beneficiază de un program prelungit, de somn, și au două gustări și prânzul asigurat, ca la orice grădinița privată.

Sunt două locații pe care Crucea Roșie le gestionează alături de un partener de încredere și cu mare experiență în domeniul educațional – Fram Early Learning Center:

Calea Dumbrăvii pentru copii cu vârste între 1,5 ani – 3 ani,
strada Vasile Alecsandri pentru copii cu vârste de la 3 ani – 4 ani
Vor fi foarte fericiți 30 de copilași care frecventează grădinița noastră: 24 de copii din Ucraina si 6 copii români care provin din familiile înscrise în baza noastră de date.

Natalia si Hanna sunt educatoarele ucrainience de la fiecare gurpă, dar pentru buna desfășurare a programului există și câte un educator român.

Inaugurarea acestui centru educațional a fost posibilă datorită unor sponsorizări primite de filiala noastră de la TransGaz si de la E.ON Gaz.

Costurile lunare pentru funcționare acestui centru vor fi suportate de Crucea Rosie Romana cu fondurile colectate prin campania #UMANITATEANUAREGRANITE

Un rol extrem de important în implementarea acestui proiect l-a avut și prietenul nostru Eugen Wowk, care este liantul cu întreaga comunitate de familii din Ucraina la Sibiu

Crucea Roșie Română asistă persoanele vulnerabile în situații de dezastre și de criză prin programele sale sociale și de educație.

Sursa: Facebook

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri