8.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Mesajul echipei Spitalului TBC Sibiu, de Ziua Națională

Știri din Județ

Cristian ROMAN, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu a transmis cu ocazia zilei de 1 Decembrie următorul mesaj:

La Mulți Ani, Frați Români!
LA MULȚI ANI, ROMÂNIA

Ziua Națională este despre sufletul neamului românesc și despre sufletul românilor de pretutindeni.
1 Decembrie este o dată cu valoare de simbol, care ne duce cu gândul la cei care s-au jertfit pentru ca România să aibă acum această Zi Națională. Este despre oamenii buni care îndrăznesc și cred în continuare în forța vitală a acestei țări frumoase. Pentru că România este a românilor care își iubesc țara, a oamenilor implicați, corecți, inteligenți și memorabili, a celor care nu fac compromisuri în fața nimănui!
România autentică și profundă este a celor mulți de aici sau dincolo de granițele materiale.
România este a Noastră și trebuie să avem grijă de Ea! Experiențele din ultimul timp ne determină să prețuim mai mult Sănătatea și Pacea, ne obligă să facem alegeri înțelepte și ne învăță că cele mai grele încercări pot fi depășite prin solidaritate, responsabilitate și umanitate.

Vă doresc, dragi sibieni și români de pretutindeni, să apreciem valorile specifice neamului românesc și să facem eforturi zi de zi pentru a lăsa urmașilor noștri o Țară Puternică și Respectată!

Cu aleasă considerație,
Cristian ROMAN, Manager Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș