spot_img
11.8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: Accident grav la ieșirea din municipiul Sibiu spre Șura Mare

Știri din Județ

Publicitate

Un grav accident de circulație s-a produs imediat după miezul nopții, la ieșirea din municipiul Sibiu spre Șura Mare. Mai multe echipaje de Poliție și pompieri militari ISU SIBIU sunt la fața locului.


Din primele informații, șoferul unei mașini nu a adaptat viteza la condițiile de drum și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma impactului, o femeie a fost rănită și a avut nevoie de serviciile de descarcerare. În ceea ce privește mașina, aceasta a fost distrusă în proporție de 90%.

Conform IPJ SIBIU, o femeie în vârstă de 34 de ani, din județul Mureș, în timp ce conducea un autoturism pe DN 14, pe fondul vitezei neadaptate, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

„SAJ Sibiu a trimis un echipaj de tip B la accidentul de la Șura Mare și a acordat asistenta medicală unei femei de 34 de ani ,conducătoare auto. Ea era evacuată din autoturism și prezenta TCC acut închis și posibil fracturi costale.” a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…