spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Trei persoane rănite într-un accident rutier produs lângă Târnava

Știri din Județ

Publicitate

Un grav accident de circulație s-a produs pe DN 14, la intrarea în localitatea Târnava, dinspre Sibiu. Din primele informații, trei persoane au fost rănite.


Din primele cercetări se pare că în timp ce conducea un autoturism spre Sibiu, un sibian în vârstă de 52 de ani ar fi pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus spre Mediaș de către un bărbat în vârstă de 36 de ani, din județul Iași.
În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a unei femei în vârstă de 54 de ani, pasageră în mașina condusă de către sibian, a unei femei în vârstă de 36 de ani, precum și a unui minor în vârstă de 6 ani, din autoturismul condus de către bărbatul din județul Iași. Toți trei au fost transportați la spital conștienți.

În zonă se circulă îngreunat.

„Un echipaj SMURD, o autospecială de transport victime multiple și o autospecială de stingere, au intervenit de urgență la un accident rutier în localitatea Târnava pe DN 14, alături de un echipaj SAJ. În accident au fost implicate două vehicule și mai multe persoane. În urma evaluării medicale, 3 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Echipajele SMURD au transportat la spital un copil minor de aproximativ 6 ani cu traumatism lombar și cervical și o femeie de aproximativ 54 de ani cu multiple traumatisme.A treia persoană a fost preluată de echipajul SAJ.” a declarat Sg. maj. Andreea Ștefan / ISU SIBIU

“SAJ SIBIU ,a trimis de la Mediaș o ambulanta de tip B la un accident rutier produs pe DN 14 în localitatea Târnava. Au fost implicate două autoturisme și au rezultat 3 victime ,doi adulți și un minor. Echipajul SAJ a asistat medical și a transportat la CPU o victima,femeie de 38 de ani, care a prezentat o suspiciune de fractura femur și un traumatism cranian. Alte două victime au fost transportate la CPU Medias de către echipajele ISU prezente la fata locului.” a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri